Ostesmørbrød med sopp

I blant på sopptur finner man nesten ikke noe og da er det likevel kjekt å lage noe godt med det lille man har. Dette er en god måte å lage noe godt ut av lite sopp, samtidig som du kan kvitte deg med halvgammelt brød og andre ting du har liggende. Jeg brukte crème fraïche, et lite strø med finmalt tørket sopp, persille og Jarlsberg. Det er lurt å bruke milde og få ingredienser, så ikke soppsmaken drukner.

Ingredienser
brødskiver som passer til mengden sopp
saus, krydder, kjøttpålegg, spekemat, urter etter hva du har liggende
ost
skogsopp
smør til steking
salt/pepper

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader.

Stek soppen, men ikke stek den helt sprø da den også skal stekes i ovn.

Legg ønskede ingredienser på brødskivene, topp med ost og smørstekt sopp og stek i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter. Avkjøl noen minutter på rist.

Kommentarer