Quesadilla med tacorester

Min erfaring er at det alltid er igjen rester etter taco. Det er ingen grunn til å kaste dem når man kan lage nydelige quesadillas. Jeg syns som oftest at quesedillas dagen etter er bedre enn selve tacomiddagen. Lettvint og veldig godt!

Her kan nesten alt av rester brukes: tomater, tomatsalsa, mais, ostesaus, løk, kjøttdeig, bønner, jalapenos, koriander eller andre krydderurter og lignende.

Tomatsalsa kan du også bare ha ved siden av og dyppe quesadillaene i. Det kan du også gjøre med rømme og guacamole.

Salat og agurk er ikke så glad i varmebehandling, men kan serveres som en salat ved siden av, eventuelt med andre grønnsaker du foretrekker.

Ingredienser
det du har av tacorester
ost
tacolefser

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader.

Brett lefsene halve og legg på tacorestene på den ene siden. Dekk med ost og brett sammen. Stek quesadillas på stekebrett med bakepapir på 200 grader i ca. 10 minutter.

Etter endt steketid legger du dem på en rist og lar dem kjøle seg i ca. fem minutter før du skjærer i dem. Da blir de ikke så fuktige under og osten setter seg litt. Ikke stek på rist uten bakepapir, da forsvinner det det meste av fyllet gjennom sprekkene.

Skjær quesadillaene i tre eller fire biter og server.


Kommentarer