Hasselbackpoteter
Dette lagde jeg for første gang i dag og det vil neppe bli den siste!
Smør
Salt
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 225 grader.
Start med å skjære potetene i bunnen. Da vil de være stødigere. Skrell potetene hvis du foretrekker poteter uten skall.
Bruk en skarp kniv og skjær oversiden i tynne skiver. Pass på å ikke skjære for langt ned, de skal henge sammen i bunnen.
Pensl potetene med smør og strø litt salt over.
Stek potetene på 225 grader i 40 min.
Potetene er ferdig når de har fått en gyllen farge.
Godt til det meste! Her med fiskeboller.
Salt
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 225 grader.
Start med å skjære potetene i bunnen. Da vil de være stødigere. Skrell potetene hvis du foretrekker poteter uten skall.
Bruk en skarp kniv og skjær oversiden i tynne skiver. Pass på å ikke skjære for langt ned, de skal henge sammen i bunnen.
Pensl potetene med smør og strø litt salt over.
Stek potetene på 225 grader i 40 min.
Potetene er ferdig når de har fått en gyllen farge.
Godt til det meste! Her med fiskeboller.
Kommentarer
Legg inn en kommentar